Nærvær i familien

Hverdagen i småbørnsfamilier kan være fyldt med stress og jag.

Ligner denne dag måske din? 
Du er stået op tidligt op om morgen for at nå at aflevere børnene i institutionerne, komme til tiden på arbejde og vejen er fyld med andre forældre og biler i samme ærinde. Der er køer alle veje, travle arbejdsdage, hvor du skal skynde sig hjem igen for at hente børn, købe ind, lave mad, bade, læse godnathistorier....osv.
Er det en hverdag som du måske kan nikke genkendende til......en hverdag hvor du ikke længere føler dig nærværende når du er sammen med manden/ konen og børn?

Er du ofte fraværende fordi tankerne flyver til de nye opgaver der ligger og venter, bunker af vasketøj der skal lægges på plads eller er tankerne optaget af bekymringer, drømme om ferier og andre tider? 

Så er det måske tiden til at lære sig selv at blive mere nærværende i hverdagen, lære at leve fuld ud i nuet, sammen med dine kære, noget som Mindfulness kan være med til at lære dig. 

Foredraget tager udgangspunkt i moderne familiers vilkår, og der bliver gennemgået konkrete eksempler på, hvordan man kan blive mere nærværende i hverdagen.