For private

Du lærer at være nærværende ved at træne opmærksomheden gennem forskellige former for meditation og kropslige opmærksomhedsøvelser.

Korte teoretiske oplæg giver dig derudover viden og indsigt i hvordan din krop, tanker, følelser og adfærd er forbundne med hinanden og påvirker dig hvert eneste øjeblik af dit liv.

Ved at få større indsigt i hvordan- og hvorfor- du nogen gange gør som du gør, kan du blive bedre til at foretage mere bevidste valg i dit liv og lære at prioritere din tid i forhold til det der er allermest vigtigt for dig. Disse evner gør bl.a. at du bliver mere mental robust og i stand til at håndtere pressede situationer.

siddende meditation ansigt

Kurserne baserer sig desuden på erfaringsudveksling, refleksion, feedback, hjemmeopgaver og øvelser.

For at få mindfulness ind under huden, skal du beregne en halv times tid træning pr. dag - seks dage om ugen. Og når mindfulness så er kommet ind under huden, er det, som når vi én gang har lært at cykle: Hvis vi holder metoden ved lige, glemmer vi den aldrig igen.

Alle kurser foregår i et trygt og fortroligt miljø og er kurser - ikke terapi.

Ud over kurser tilbydes individuelle forløb i klinikken hvor forløbet skræddersyes i forhold til den enkeltes problemstilling.