Retreats

Vores hverdage kan være så fyld op med opgaver og andre gøremål som skal nåes og gøres, at vi ikke længere lægger mærke til hvad det er vi er i gang og allerede er gået igang med at  tænke på det næste der står på listen. Vi har mistet kontakten til os selv og det vi gør, og lægger ikke mærke til hvornår vi har brug for at sætte tempoet ned og bruge tid på det der virkelig betyder noget for os.

meditation strand hj.side

At deltage i et Mindfulness retreat kan give dig mulighed for netop at gøre dette. Her bliver du frigjort fra hverdagens gøremål, så at du får tid til at fordybe dig, lytte og mærke indad, i en atmosfere præget af ro og omsorg.

Undervisningen i mindfulness vil give dig redskaber til  at genskabe nærværet med dig selv, andre og naturen omkring dig. Når du lærer at lytte indad, kan du komme i kontakt med hvad der virkelig er vigtigt for dig. Retreatets program og smukke omgivelser vil give dig den fornødne ro til, at du kan give dig selv den omsorg du har brug for. 

Ved at give sig selv omsorg på disse retreats, er du med til at øge dine ressourcer, skabe balance og harmoni, så at du kan vende hjem med fornyet energi, indre ro og øget selv indsigt. Derudover vil du være i besiddelse af nogle enkle mindfulness' redskaber som vil kunne understøtte dig, når du ønsker at bringe mere nærvær ind i din dagligdag.

Planlagte retreats for 2020: under udarbejdelse